-- 26/06/2020
A partir del proper cap de setmana, 27 i 28 de juny, el Centre d’Informació reiniciarà la seva activitat. També està operatiu el Centre de Documentació i Recursos i durant el mes de juliol s’han programat diferents activitats a l’Agenda del Parc.

Després de més de tres mesos de tancament, s’inicia l’activitat a la majoria de centres d’informació i atenció al públic del Parc. Com a mesura de seguretat, s’evitarà el lliurament de fulletons i tríptics i es posarà a disposició dels usuaris codis QR on descarregar els plànols i documents informatius.

Durant el mes de juliol s’han programat noves activitats a l’Agenda del Parc adaptades a les recomanacions sanitàries, per tal que, en tot moment, es respectin les mesures de seguretat. Podeu consultar les propostes a: www.parcnaturalcollserola.cat/agenda

Les activitats educatives per a casals i esplais, “El parc també a l’estiu”, reprenen la seva activitat, amb propostes tant al Centre d’Informació com al Centre d’Educació Ambiental Can Coll. Podeu consultar el programa al següent enllaç

Finalment, també reprenen l’activitat els programes de Foment de la participació i suport al voluntariat, respectant la recomanació del Dispositiu de prevenció d’incendis de no fer massa activitats al medi natural durant aquesta època, i les actuals mesures sanitàries. Per això només es faran actuacions puntuals del Col·laborem amb el Parc  i diverses reunions i actuacions de diferents Projectes de participació en la gestió, com el del seguiment i control de plantes exòtiques invasores. El juliol començarà la campanya 2020 del projecte de Participació en l’erradicació de l’ailant.

Mesures excepcionals segons equipament

Horari: obert tots els dies de 9:30 a 15 h. Excepte Nadal, Sant Esteve, Cap d’any i Reis

Reobertura: divendres 26 de juny

 • Accés a l’equipament amb mascareta i prèvia desinfecció amb gel hidroalcohòlic.
 • Aforament limitat: 6 persones al taulell de consultes, 12 a la sala d’exposició i 20 a la sala d’audiovisuals.
 • Visites en grup: cal concertar cita prèvia al correu electrònic ci@parccollserola.net
 • Els lavabos restaran tancats al públic i només els podran fer servir els participants de les activitats programades al Centre d’Informació.
 • El bar-restaurant “El Picot” resta tancat. A 10 minuts de l’equipament trobareu oberta l’àrea de lleure de Santa Maria de Vallvidrera i el restaurant “El racó de Collserola”

Entre setmana també es realitzen activitats educatives. Consulteu programa d’activitats d’estiu al següent enllaç

Consulteu les propostes de l’agenda d’activitats que es realitzen a l’equipament al següent enllaç


Horari: Obert els diumenges de 10:30 a 14 h. Excepte del 16 de juliol al 15 de setembre i els mesos de gener i desembre.

Reobertura: Diumenge 5 de juliol

 • Accés a l’equipament amb mascareta i prèvia desinfecció amb gel hidroalcohòlic.
 • Aforament limitat: 6 persones
 • Visites en grup: cal concertar cita prèvia al correu electrònic ci@parccollserola.net
 • No hi ha servei de lavabos públics.

Horari: Obert dies laborables,  de 10 a 14 h (agost tancat) Cal concertar hora per telèfon (93 692 29 16 ) o correu electrònic (cdre@parccollserola.net)

Reobertura: Obert des del 22 de juny

 • Accés a l’equipament amb mascareta i prèvia desinfecció amb gel hidroalcohòlic.
 • Aforament limitat: només una visita alhora.

Horari: Obert a tots els públics els diumenges de 9:30 a 14.30 h; tancat del 24 de juny a l’11 de setembre, de Nadal a Reis i Pasqua.

Reobertura prevista: Diumenge 13 de setembre

 • L’accés a l’equipament s’ha de fer amb mascareta i prèvia desinfecció amb gel hidroalcohòlic
 • Aforament limitat: 2 persones al vestíbul del taulell d’informació de la masia, 12 persones visitant les exposicions.
 • Els lavabos restaran tancats al públic i només els podran fer servir els participants de les activitats programades a l’equipament.

Entre setmana es realitzen activitats educatives. Consulteu programa d’activitats d’estiu al següent enllaç

Excepcionalment, aquest mes de juliol, es realitzaran visites guiades a la granja per a famílies 3 tardes amb inscripció prèvia. Consulteu les propostes de l’Agenda d’Activitats que es realitzen a l’equipament al següent enllaç


Altres informacions:

 • Diumenges 28 de juny i 5 i 12 de juliol estarà operatiu, de 9:30 a 13:30 h, el punt d’informació mòbil del Pla dels maduixers (passeig de les aigües).
 • Estan oberts els aparcaments de totes les àrees de lleure i d’estada, miradors i altres àmbits al costat de carreteres.
 • Oberts els restaurants de totes les àrees de lleure, a excepció de l’àrea de lleure de La Salut de Sant Feliu que resta tancada fins a nou avís. Només estan operatives les barbacoes de l’àrea de lleure de Can Coll.
 • Romanen tancades la majoria d’ àrees d’estada. Per aquelles que estiguin obertes, cal mantenir les distàncies de seguretat i les prevencions sanitàries requerides.
 • Recordeu també que si veniu amb transport públic, és obligatori l’ús de mascareta.

A banda de les restriccions derivades de la crisi sanitària, recordem que cal respectar les ordenances del Parc Natural i seguir en tot moment els consells de bones pràctiques en totes les visites al Parc i la màxima prudència durant tot l’estiu, període de risc d’incendi forestal.

compartir