-- 31/03/2022

El Parc participa en el projecte de l’Observatori del Patrimoni Sonor.

Sound Earth Legacy és un projecte multidisciplinari que integra un col·lectiu procedent de la indústria musical, la cooperació internacional, el cinema i la comunicació. Un dels principals objectius de SEL és mitigar el canvi climàtic donant veu a projectes científics a través del so i la música; aquest treball també inclou un programa cultural per a preservar els sons de la Terra, la biodiversitat i els ecosistemes com a part del nostre patrimoni sensorial, mitjançant accions immersives. Amb seu a Barcelona, treballen en projectes arreu del món.

Sound Earth Legacy ha creat el primer Observatorio de Patrimonio Sonoro desde una perspectiva cultural. L’Observatori del Patrimoni Sonor és un projecte recent en col·laboració transfronterera amb les organitzacions: Es Far Cultural en Menorca, CIRDOC a Occitània, el Museu Balear de Ciències Naturals a Mallorca i el Parc Natural de la Serra de Collserola.
Enguany s’ha obert una convocatòria per 3 residències artístiques per a artistes sonors i musicals, una de les quals és al Parc de Collserola, mitjançant una beca de gravació sonora que durarà entre el 2 i el 15 de maig. Més informació a: https://ops-pm.eu/convocatoria-abierta/

compartir