Aquest 2017 l’Agenda d’activitats del Parc compta amb una nova activitat, anomenadaVols col·laborar?, que convida a les persones a fer alguna actuació de millora i manteniment del patrimoni natural o construït del Parc. 

La primera actuació de l’any es va realitzar el 26 de febrer passat, amb una activitat organitzada conjuntament entre el Consorci i l’associació Alnus de Sant Just Desvern. L’objectiu era fer el manteniment d’una plantació de l’any 1998 al torrent de Can Cortés. Es tractava de treure les plantes que impedien el bon creixement  dels arbres i arbusts plantats. Hi van participar 9 persones, totes elles relacionades amb l’associació.

Aquesta nova proposta és una bona possibilitat per a que totes aquelles persones que, a títol personal, volen implicar-se i participar en la gestió del Parc. Fins ara el marc d’aquestes col·laboracions era el projecte Voluntaris de Collserola, que  el Consorci desenvolupava des del 1991, i que ha hagut d’acabar amb la implantació de la nova llei del voluntariat i el foment de la participació de Catalunya.

 

Un altre objectiu de la proposta Vols Col·laborar? és que l’actuació sigui organitzada de forma compartida amb una de les entitats del territori, i per tant que també serveixi per donar-les a conèixer o divulgar-les. 

Moment de l'actuació dins la nova proposta de l'agenda Vols col·laborar? Autor: CPNSC
Participants a l'actuació Font: CPNSC  
compartir