Especial Estiu
A la natura, no hi deixis rastre
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 3 anys.
GRATUÏTA
16 de setembre de 2023
De 12 a 13.30 h
LLOC: Centre d'Informació
Inscripció al telèfon 932 803 552 del Centre d’Informació del Parc, de 9.30 a 14.30 h.

Centre d’Informació

Ctra. de l’Esglèsia, 92 Barcelona (Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat km. 4,7)

De la mà de dos Agents Rurals, coneixereu els rastres dels animals, i també dels excursionistes, boletaires, ciclistes i altres humans a través d’un joc, d’un vídeo amb l’esportista Kilian Jornet i d’uns còmics

 

A continuació participareu d’un alliberament d’aus rapinyaires característics de Collserola al mateix entorn del Centre d’Informació.

 

Aquest nou taller forma part de la iniciativa educativa impulsada pel Cos d’Agents Rurals juntament amb la Fundació Kilian Jornet i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb l’objectiu de despertar la consciència social de la ciutadania, perquè durant la seva visita respectin la natura i no hi deixin cap rastre.

 

Inscripcions al telèfon 932 803 552 del Centre d’Informació del Parc (laborables de 9.30 a 14.30 h).

 

Podreu aprofitar per visitar l’exposició “Agents rurals, guardians del medi natural”, una mostra amb imatges audiovisuals i una selecció de material històric del cos, que finalitza el diumenge 17 de setembre. (incloure enllaç a activitat expo)

https://parcnaturalcollserola.cat/agenda/agents-rurals-guardians-del-medi-natural/

 

ATENCIÓ: La realització de les activitats estarà subjecta a les restriccions per activació de plans d’emergència en situacions de risc d’incendi de nivell 3 del Pla Alfa, ventades, aiguats o altres.