Especial Primavera
Collserola modernista
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 18 anys.
Gratuïta
Dissabtes, 20 i 27 de maig de 2023
De 9.30 a 13.30 h
LLOC: Consultar en inscriure's
Cal inscripció prèvia. Per al dissabte 20 de maig als webs del Centre Cívic l’Elèctric i del Casal de Barri Can Rectoret i per al dissabte 27 de maig al web del Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán i al telèfon del Centre d’Informació: 932 803 552 (laborables de 9.30 a 14.30 h).
A càrrec de Bruno Laso Gálvez, arqueòleg i guia turístic.

Excursió guiada per edificis i fonts modernistes de Collserola per conèixer, de manera entretinguda i amena, el patrimoni històric-arquitectònic resultant del gran fenomen urbanístic que experimenta la serra de Collserola a la fi del segle XIX i principis del XX. La ruta connecta els vestigis de major interès (fonts de Can Ribes i la Rabassada, Tibidabo, Estació FGC de Les Planes, antic safareig de l’hospital antituberculós El Sanatori, etc.) al mateix temps que s’acompanya d’una privilegiada panoràmica de l’àrea metropolitana.

 

Cal inscripció prèvia:

  • 20 de maig: als webs del Centre Cívic l’Elèctric i del Casal de Barri Can Rectoret.
  • 27 de maig: al web del Centre Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán i al telèfon del Centre d’Informació: 932 803 552 (laborables de 9.30 a 14.30 h).

 

Activitat inclosa en la Setmana de la Natura i en el Dia Europeu dels Parcs.

 

ATENCIÓ: La realització de les activitats estarà subjecta a les restriccions per activació de plans d’emergència en situacions de risc d’incendi (Pla Alfa 3), ventades, aiguats o altres.