Especial Estiu
Observació de la migració de les aus rapinyaires
NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Totes les edats
Gratuïta
Caps de setmana i festius del 9 de setembre al 8 d’octubre
LLOC: Turó de la Magarola
De 10 a 13 h.
Com arribar al turó de la Magarola

Aproximació en cotxe fins:

  • Al Revolt de la paella, km 3,9 de la carretera de la Rabassada – seguir a peu la pista aproximadament 1,3 km i arribareu al turó de la Magarola.
  • Al km 6,5 de la carretera d’Horta a Cerdanyola (Pista Pas del Rei) - seguir a peu la pista aproximadament 1,7 km fins el turó de la Magarola.
  • Vista Rica, km 5. de la carretera de la Rabassada. Seguir a peu. Trobar el GR-92 – seguir les banderoles: turó de Santa Maria - Pas del Rei – turó de la Magarola.

A peu:

  • Des de Barcelona. Del Parc del Laberint d’Horta, per darrera del velòdrom - trobar el GR-6 (Barcelona-Montserrat) – seguir les banderoles: portell de Valldaura - carretera de la Rabassada - Vista Rica.

El turó de la Magarola tornarà a ser escenari de la migració d’ocells rapinyaires, en el seu camí cap a terres africanes, on van a passar l’hivern. Podreu reconèixer àguiles, falcons, arpelles i moltes altres aus per les seves siluetes i vols característics, amb l’ajuda d’ornitòlegs i materials d’identificació. Aquesta serà ja la 35a campanya anual d’observació de la migració d’aus rapinyaires al Parc Natural, un seguiment faunístic que no ha estat interromput ni tan sols els anys de pandèmia.

 

Activitat gratuïta, oberta a tothom. L’accés fins a dalt del turó és a peu. Cal que porteu prismàtics.

 

Més informació al telèfon del Centre d’Informació 932803552 (laborables de 9.30 a 15 h)

ATENCIÓ: La realització de les activitats estarà subjecta a les restriccions per activació de plans d’emergència en situacions de risc d’incendi de nivell 3 del Pla Alfa, ventades, aiguats o altres.