Especial Primavera
Poesia als parcs: T’obro la meva veu sota dels núvols. (Poemes de Felícia Fuster)
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
TOTES LES EDATS
GRATUÏTA
Diumenge, 6 de juny
LLOC: MUHBA Vil·la Joana
HORA: de 19 a 20 h
Inscripció prèvia a http://shorturl.at/dCHUV
Organitzat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el MUHBA Vil·la Joana i el Consorci del Parc Natural de Collserola.
Tònia Passola (poeta), Marta Pérez Sierra (poeta), Aida González (ballarina) i un músic.

T’obro la meva veu sota dels núvols. (Poemes de Felícia Fuster)

La poesia de l’artista barcelonina Felícia Fuster és “combat” i “cos”, paraula que llisca omplint el buit. Direm versos amb el gest i la paraula, travessant l’espai fins a l’espectador. Amb aquest espectacle multidisciplinari que agermana literatura, música i dansa volem transmetre el caràcter visual de la seva poesia i el seu llegat innovador i universal. Una hora de durada.
Amb: Tònia Passola (poeta), Marta Pérez Sierra (poeta), Aida González (ballarina) i un músic.

Adreçat a tots els públics. Inscripció prèvia al web del MUHBA shorturl.at/dCHUV

*** Activitat inclosa dins el cicle “Poesia als Parcs”. Organitzat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el MUHBA Vil·la Joana i el Consorci del Parc Natural de Collserola.

 

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).