-- 21/12/2023

  • El llibre està redactat i il·lustrat per Raúl Deamo (@rauldeamo) que durant un any ha recorregut els paisatges i dibuixat amb esbossos d’sketching els racons emblemàtics del Parc Natural de Collserola.
  • S’ha editat des de l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la col·lecció “Carnet de Voyage” de Barcelona (@barcelonallibres), basada en el model del clàssic carnet de voyage (quadern de viatge).
Capçalera estimem collserola

El recentment editat llibre “Estimada Collserola” ens acaba d’arribar al Centre d’Informació del Parc i ja està disponible i a la venda per a totes les persones que aprofiteu aquestes festes nadalenques per visitar el parc natural de Collserola. Té un preu de 15 €, i ja el podeu regalar a totes les persones que estimen Collserola i la natura.

 

A en Raúl Deamo (@rauldeamo), l’autor d’aquest llibre, l’han guiat diferents persones que estimen Collserola i que l’han ajudat durant tot el seu procés creatiu a trobar els llocs i moments que ell ha il·lustrat. Des del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola l’hem acompanyat en aquest projecte i en la seva visita als equipaments emblemàtics del Parc com el Centre d’Educació Ambiental de Can Coll.

 

Sempre amb la llibreta i els estris de dibuix a punt, en Raúl utilitza la tècnica anomenada “sketching”, fent esbossos dels espais visitats i de les persones que ha conegut i resumint en frases breus la seva visita a Collserola. Aquesta mirada tan personal ens ajuda a redescobrir racons tan emblemàtics com l’ermita de sant Medir, l’Observatori Fabra, els jardins de Can Borni o la finca de Can Calopa. El llibre ens mostra que Collserola és un paradís de proximitat, un territori d’oportunitats, amb agricultura, pagesia i arquitectura de totes les èpoques i sobretot ens desvetlla una Collserola amagada que es fa estimar i molt!

 

Esperem que gaudiu de la lectura i de les festes, i aprofitem per desitjar-vos un bon any 2024!

compartir