-- 09/11/2018

El camí de la Muntanya de la vall de Sant Just queda tallat al trànsit de 22 h a 9.30 h fins el 31 de desembre

El camí de la Muntanya, que connecta Sant Just Desvern amb Vallvidrera, queda tallat a la circulació totes les nits, entre les 22 h i les 9.30 h del matí, fins el 31 de desembre.

Aquesta restricció, consensuada amb el veïnat, el contractista, la Junta de Compensació i la direcció facultativa, s’ha hagut de prendre per minimitzar els riscos provocats pels pals telefònics de Telefònica i Endesa, situats als marges del camí. Malgrat els talls de circulació en horari nocturn i matinal, la mesura permet l’accés a les finques particulars i garanteix la continuïtat de l’activitat econòmica de la zona, tot i el perjudici que pugui comportar a les persones que utilitzen aquesta via per fer desplaçaments particulars.

El camí de la muntanya és un important punt d’accés a Collserola, tant per a vianants com per a ciclistes.  Dóna accés a diversos equipaments i espais del Parc Natural: al camí de la Font de la Beca fins a la plaça Mireia; la masia de Can Vilà (escola hípica Poni Club de Catalunya); restaurant Can Carbonell; Can Merlès (Club de Tennis Sant Gervasi); Masia de can Baró; Masia de Can Fatjó;  Masia de ca n’Oliver, i la Boca intermitja de la galeria de conducció d’aigua d’ ATLL.

Amb l’objectiu de possibilitar un accés segur i confortable que donés solució a tots aquests requeriments -prioritzant sobretot la seguretat dels usuaris a peu i en bicicleta- s’està realitzant una important obra de millora del camí. L’actuació també possibilitarà que, en determinades circumstàncies es prohibeixi el trànsit rodat i pugui ser utilitzat només per a vianants i ciclistes.

Font: Ajuntament de Sant Just Desvern

compartir