Des del passat dissabte 27 de maig, el mirador d’en Cors és el Mirador dels Voluntaris, com agraïment a les persones que han participat en el projecte Voluntaris de Collserola.

Així ens ho fa saber una bonica placa que podreu trobar en aquest al lloc, i on s’hi pot veure el recull de paraules amb les que els voluntaris i voluntaris van resumir la vivència dels 25 anys de vida del projecte Voluntaris de Collserola.

A la darrera trobada de treball del 17 de desembre, celebrada a Can Coll, es va escollir aquest punt de Collserola per la seva vista i singularitat. A partir d’ara serà un lloc per recordar i agrair l’aportació que totes les persones participants han fet al Parc.

El dia de la inauguració van assistir vora 30 voluntaris i els coordinadors del projecte. Abans de descobrir la placa, la vicepresidenta del Consorci, la Sra. Pilar Díaz i el seu gerent, en Marià Martí, van dir unes paraules sobre la importància del voluntariat i de la participació de la ciutadania en la gestió del Parc Natural.

Al final de l’acte, els representants de Collserola verda, associació que aplega actualment molts dels antics voluntaris, van lliurar al Consorci una placa en agraïment a l’experiència dels 25 anys.

Els programes de voluntariat que desenvolupa el Consorci han hagut d’adaptar-se a la Llei Catalana 25/2015 del Voluntariat i del foment de l’associacionisme que impedeix que les administracions tinguin persones voluntàries a títol individual, fet que ha provocat la desaparició del projecte Voluntaris de Collserola. Una part de  les persones que en formaven part s’han associat dins la nova entitat Collserola Verda.

Moment de la inauguració

Lliurament per part de Collserola Verda d’una placa d’agraïment al Consorci

compartir