-- 15/05/2020
A partir del dilluns 8 de juny, el Parc Natural de la Serra de Collserola entra en la fase 2.
Font: Arxiu CPNSC - Autor: Pere Moya

Al Parc Natural de la Serra de Collserola hem passat a la fase 2 i això significa que es pot practicar esport als espais naturals i les zones verdes, tant si s’és federat com si no, sempre dins de la regió sanitària del domicili habitual i respectant les distàncies de seguretat amb altres usuaris.

Estan oberts els aparcaments de totes les àrees d’estada, miradors i altres àmbits de costat de carreteres i alguns dels restaurants concessionaris del Parc;
però romanen tancades les àrees d’estada: totes les zones de bancs, taules de pícnic i barbacoes, així com els Centres d’informació.

A la fase 2, per passejar, fer esport i sortir amb infants l’únic límit horari és el respecte de la franja destinada als majors de 70 anys (de 10-12 h i de 19-20 h) en municipis de més de 10.000 habitants. A més, poden sortir a passejar més d’un adult amb nens. El passeig amb gossos s’ha de realitzar a prop del domicili de residència i es pot anar amb el grup familiar.

Es poden fer activitats de turisme actiu i natura en grups de fins a 20 persones i mitjançant cita prèvia.

Tota la informació i novetats respecte la fase de desconfinament a:

https://parcs.diba.cat/faqs-preguntes-respostes-frequents

https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/fase-2/

Recordeu també:

Si veniu amb transport públic, recomanable, és obligatori l’ús de mascareta.

A banda de les restriccions derivades de la crisi sanitària, recordem que cal respectar les Ordenances del Parc Natural i seguir en tot moment els consells de bones pràctiques en totes les visites al Parc.

Recomanem prudència per les afectacions a la xarxa bàsica de camins, després dels últims temporals de pluja i vent.

Límits municipals dins el Parc Natural de Collserola

compartir