-- 10/01/2019

Des de dijous 10 de gener i fins al 15 de febrer el camí de La Riera de la Salut de Sant Feliu quedarà tallat per tasques de millora del ferm

El tall afecta el tram que va des del punt de desballestament fins a uns metres abans de l’Àrea de Lleure de La Salut de Sant Feliu. Per poder accedir a l’Àrea i al restaurant de La Masia de La Salut caldrà agafar el camí que dona accés des de la carretera de la Sanson.
Actuació de formigonat al camí d’accés a l’Àrea de lleure de La Salut de Sant Feliu

Es preveu reobrir el camí a finals d’aquest mes. Els talls estaran senyalitzats amb indicacions sobre el camí alternatiu per arribar a la zona.

Aquesta actuació té per objectiu millorar l’accés a aquest important equipament del Parc. Degut al volum de trànsit que suporta el camí s’ha optat per la pavimentació amb llosa de formigó. Durant aquests últims dies de gener es procedirà a realitzar els acabats finals de l’actuació, ja realitzada durant l’últim trimestre de 2018, i que també ha comportat la millora de les instal·lacions de subministres (aigua i llum) que arriben a l’àrea de lleure i a la masia.

compartir