-- 12/02/2022

Dilluns 14 de febrer començaran les obres de millora del camí de Sant Feliu de Llobregat a Santa creu d’Olorda, d’uns 3,5 km, que implicarà el tancament del camí al trànsit rodat i del tram afectat per les obres a totes les persones usuàries.

El camí restarà tancat al trànsit rodat des de la fàbrica de ciment fins a Santa Creu d’Olorda. S’habilitarà un espai per aparcar, al costat de l’entrada de la fàbrica, en un aparcament que ja existeix actualment. Pel que fa a l’accés a peu o en bicicleta només quedarà tancat el tram en reparació.

Aquest camí, parcialment pavimentat amb formigó, està en mal estat de conservació tot i ser força transitat, amb el perill que això suposa.

Les obres es realitzen en el marc del que conveni signat per Cementos Molins Industrial, propietaris del camí, i el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola per arranjar els trams més deteriorats i integrar el camí a la xarxa viària de prevenció d’incendis del Parc.

Tal i com passa a la gran majoria de trams de la xarxa viària de prevenció d’incendis, un cop arranjat, el camí restarà tancat a la circulació rodada i només podran accedir-hi vehicles de servei.

Tram del camí tallat
compartir