-- 23/03/2018

Treballadors de l’empresa Vitrus Biotech col·laboren en la millora d’una zona cremada l’any 2015 a la finca de Can Ferrer

El dia 23 de març un grup de treballadors i treballadores de l’empresa Vitrus Biotech, ha vingut a fer una petita plantació de 100 moixeres (Sorbus domestica)  a la zona de Can Ferrer, finca situada a la zona del Coll de la Ventosa, al TM de Cerdanyola del Vallès.

Per fer-ho, ha comptat amb la supervisió i el suport dels tècnics del Consorci, i amb la implicació de l’empresa Social Forest que s’ha encarregat d’organitzar-la.

Un cop feta la plantada, aquest empresa en farà el seu manteniment, probablement amb altres grups com el d’avui. L’augment de la presència de moixeres en aquesta zona suposarà una millora de la biodiversitat, i els seus fruits, un increment d’aliment per a la fauna.

Amb aquesta actuació el propietari de la finca, en Manel Ferrer, vol repoblar una part de la zona afectada per l’incendi del 2015, – mitja hectàrea aproximadament -, que es troba al vessant nord i d’acord amb el contingut del pla tècnic de gestió i millora forestal vigent.

L’actuació forma part del programa de voluntariat ambiental coorporatiu que realitza el Consorci del Parc Natural de Collserola. La proximitat de Collserola a molts nuclis empresarials fa que moltes empreses vegin la serra com a lloc ideal per fer aquest tipus de voluntariat. Pel consorci, el voluntariat coorporatiu és una bona oportunitat per treballar de forma conjunta amb aquest sector.

compartir