Especial Tardor
Especial Dia Mundial dels Ocells a Collserola
Properament més informació
Totes les edats
GRATUÏTA
Diumenge 8 d'octubre de 2023
LLOC: A Can Coll CEA i Turó de la Magarola
Horari a consultar

Can Coll CEA

Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2. Cerdanyola del Vallés

Com arribar al turó de la Magarola

Aproximació en cotxe fins:

  • Al Revolt de la paella, km 3,9 de la carretera de la Rabassada – seguir a peu la pista aproximadament 1,3 km i arribareu al turó de la Magarola.

A peu:

  • Des de Barcelona. Del Parc del Laberint d’Horta, per darrera del velòdrom - trobar el GR-6 (Barcelona-Montserrat) – seguir les banderoles: portell de Valldaura - carretera de la Rabassada - Vista Rica.

Aquesta diada se celebra a la major part d’espais naturals protegits per tal d’apropar el món dels ocells i els seus hàbitats a la ciutadania, i conscienciar-la dels problemes de conservació que els afecten.

 

Al Turó de la Magarola, coincidint amb el darrer dia de la 35a Campanya d’observació de la migració de les aus rapinyaires.

 

A Can Coll, Festa dels ocells. Us convidem a compartir una matinal aprenent i gaudint amb tot un seguit d’activitats que tindran com a protagonista el món de les aus. Activitats gratuïtes per a tots els públics. Properament més informació.

ATENCIÓ: La realització de les activitats estarà subjecta a les restriccions per activació de plans d’emergència en situacions de risc d’incendi (nivell 3 del Pla Alfa), ventades, aiguats o altres.