-- 26/11/2019

Una de les activitats programades per a la celebració va ser una taula rodona-debat  sobre el voluntariat on mostra dos projectes de voluntariat: el desenvolupat per Càritas Diocesana de Barcelona i el programa de promoció de la participació i foment del voluntariat el Parc Natural de Collserola

El 21 de novembre Aigües de Barcelona va celebrar el Dia del Voluntariat. S’hi van realitzar diferents actes, entre els quals, una taula rodona- debat sobre el voluntariat, a la que es va convidar a participar a Glòria Arribas, tècnica del Consorci que coordina els programes de promoció de la participació i foment del voluntariat. En el debat també hi va participar Eduard Sala, Cap d’Acció social de Càritas Diocesana de Barcelona.

Aigües de Barcelona va signar un conveni de col·laboració amb el Consorci l’any 2016 que va fer possible la construcció d’una bassa situada a la cua del pantà de Vallvidrera. Arrel d’aquest conveni també l’any 2018 es van promoure accions de voluntariat amb l’empresa que permeten que els seus treballadors vinguessin al Parc a conèixer els seus valors i a col·laborar en la millora i el manteniment de diferents espais, entre els quals,  els voltants de la bassa.

Les accions de voluntariat corporatiu, com la que desenvolupa Aigües de Barcelona, forma part de les diferents línies de treball que es desenvolupen el Programa de promoció de la participació i foment del voluntariat, i que busca implicar a la ciutadania en la conservació d’aquest espai natural.

compartir