-- 19/02/2024

La setmana passada, personal de l’empresa Spirax Sarco va fer una visita amb tècnics del Consorci per veure els resultats de les actuacions de millora de la bassa de Torre Abadal, que van finançar el 2023.

L’any 2022, l’empresa Spirax Sarco, situada a Sant Feliu de Llobregat, va començar una col·laboració amb el Consorci per fer possible la conservació del sistema hidràulic del barranc de Ca n’Amigo, a la Torre Abadal, que es troba en aquest mateix municipi. Aquell primer any es va poder arranjar la mina que recull l’aigua del torrent de Ca n’Amigo i que va a parar a la bassa. Gràcies al seu suport s’ha pogut arranjar enguany.

 

De forma paral·lela, des del 2021 un grup de treballadors i treballadores d’aquesta empresa han estat venint un cop a l’any, per fer diverses tasques de conservació a la zona, en el marc de la RSC.

 

Tant les actuacions de RSC com els mecenatges són propostes del programa de foment de la participació del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola. Aquest programa s’adreça a entitats, centres educatius, i empreses interessades a implicar-se en la conservació i millora del patrimoni de l’espai natural.

compartir