Passejada per la serra d'en Cardona

TIPUS: Passejada
DIFICULTAT: Mitjana
TEMPS: 1h 20 min
DISTANCIA: 6 km
AMBIT: Centre d'Informació
INICI: Centre d'informació
FINAL: Centre d'informació

Descàrregues

Sortim del Centre d’Informació en direcció l’escola Xiprers i seguim pel camí de la dreta que s’enfila per la pineda, en direcció al turó del Puig i que ja no deixarem fins al coll d’en Gravat, on arribem en 45 min. La vista ens permet observar la Serralada Prelitoral des de Montserrat fins al Montseny.

Continuem pel camí que surt a la dreta des del coll d’en Gravat en direcció al turó del Puig. Deixem a l’esquerra el camí que baixa fins a la carretera de la Rabassada.
Més tard trobem, a la dreta, el camí (privat) cap al turó del Puig. Continuem fins a una clariana del bosc on hi ha instal·lada una torre d’alta tensió. El recorregut continua pel camí que surt a l’altra banda, en la mateixa direcció d’on veníem.

Seguidament trobem un camí a la dreta per on baixem endinsant-nos cada cop més en el bosc fins a arribar a una cruïlla de camins on deixem els que surten a banda i banda, per prendre el corriol que baixa ràpidament cap al fondal. De seguida trobem la senyalització de la font d’en Canet, indret on arribem a 1 h i 20 min de la sortida.

Continuem pel mateix corriol i amb el mateix sentit, fins a arribar als itineraris de la Budellera, on girem a la dreta fins al trencall del revolt de les Monges, on arribem al cap de 20 min més. Des d’aquí podem baixar per l’esquerra fins a la carretera i cap a l’àrea de lleure de Santa Maria de Vallvidrera, o bé, tornar fins al Centre d’Informació.

Publicacions relacionades

Passejades a l'entorn del Centre d'Informació
Autor:Serveis Tècnics del CPNSC
Descripció de 6 itineraris per fer a peu, al voltant del Centre d'Informació del Parc i l'àrea de lleure de Sant Maria de Vallvidrera. Els itineraris estan senyalitzats en el terreny i tenen diferents nivells de dificultat i durada. Fulletó en color amb informació cartogràfica detallada
P.V.P: 0,50 €
Passejades a l'entorn de Can Coll
Autor:Serveis Tècnics del CPNSC
Descripció de 6 itineraris per fer a peu, al voltant de Can Coll, Centre d'Educació Ambiental i l'àrea de lleure del Torrent de Can Coll. Els itineraris estan senyalitzats en el terreny i tenen diferents nivells de dificultat i durada. Fulletó en color amb informació cartogràfica detallada
P.V.P: 0,50 €
El camí del pantà de Vallvidrera
Autor:Serveis Tècnics del Parc
Edició: Consorci del Parc de Collserola
Format: 10x15 cm (tancat)
Fullet desplegable d'interpretació del pantà i entorn. Amb proposta d'itineraris i joc d'observació.
P.V.P: 0.20 €