Passejada per l'alzinar

TIPUS: Passejada
DIFICULTAT: Mitjana
TEMPS: 50 min
DISTANCIA: 3 km
AMBIT: Centre d'Informació
INICI: Centre d'informació
FINAL: Centre d'informació

Descàrregues

Sortim del Centre d’Informació del Parc en direcció a l’escola Xiprers, i agafem el camí de l’esquerra que s’enfila per la pineda, fins a la següent cruïlla, on ens desviem pel camí de l’esquerra, que planeja.

Deixem enrere els pins i, a poc a poc, entrem en un ambient més humit, cobert per vegetació espessa, amb alzines i arbusts de talla notable. Al cap de 15 minuts passem per sota d’una línia d’alta tensió; la vegetació més baixa, a causa de les estassades, ens permet veure el vessant oposat de la vall. El camí s’enfila suaument, després de travessar la torrentera. Al cap de 10 minuts aproximadament, trobem un corriol a l’esquerra que baixa dret cap al fondal, des d’on s’albira Vil·la Joana i el passeig dels Plàtans.

Continuem avall, i creuem un petit rierol que passa entremig d’una vegetació herbàcia que envaeix pràcticament el camí. Al cap d’uns minuts, arribem al fondal a l’esquerra del qual, amagada entre la vegetació, es troba la font Rosita.

Continuem en direcció a l’estació del Baixador de Vallvidrera, on hi ha tot un seguit de places i racons d’estada. Un cop a l’estació, podem pujar altra vegada cap al Centre d’Informació del Parc.

Publicacions relacionades

Passejades a l'entorn del Centre d'Informació
Autor:Serveis Tècnics del CPNSC
Descripció de 6 itineraris per fer a peu, al voltant del Centre d'Informació del Parc i l'àrea de lleure de Sant Maria de Vallvidrera. Els itineraris estan senyalitzats en el terreny i tenen diferents nivells de dificultat i durada. Fulletó en color amb informació cartogràfica detallada
P.V.P: 0,50 €
Passejades a l'entorn de Can Coll
Autor:Serveis Tècnics del CPNSC
Descripció de 6 itineraris per fer a peu, al voltant de Can Coll, Centre d'Educació Ambiental i l'àrea de lleure del Torrent de Can Coll. Els itineraris estan senyalitzats en el terreny i tenen diferents nivells de dificultat i durada. Fulletó en color amb informació cartogràfica detallada
P.V.P: 0,50 €
El camí del pantà de Vallvidrera
Autor:Serveis Tècnics del Parc
Edició: Consorci del Parc de Collserola
Format: 10x15 cm (tancat)
Fullet desplegable d'interpretació del pantà i entorn. Amb proposta d'itineraris i joc d'observació.
P.V.P: 0.20 €