Passejada pel fondal

TIPUS: Passejada
DIFICULTAT: Baixa
TEMPS: 45 min
DISTANCIA: 3 km
AMBIT: Centre d'Informació
INICI: Centre d'informació
FINAL: Centre d'informació

Descàrregues

Des del Centre d’Informació sortim en direcció a l’estació del Baixador de Vallvidrera pel tram empedrat d’escales, 6 min. Des de l’estació, travessem la carretera i prenem el primer carrer que surt a mà esquerra. Al final d’aquest carrer tornem a girar a l’esquerra i després agafem el carrer que gira a la dreta just abans d’arribar a la carretera. Anem en direcció a l’àrea de lleure passant pel costat de l’església de Santa Maria de Vallvidrera.

Un cop a l’àrea de lleure, travessem l’esplanada en direcció al fondal passant sota el pont de Sant Ramon, tot seguint el camí paral·lel a la carretera fins a arribar al revolt de les Monges, 20 min.

Un cop creuada la carretera, prenem la pista que s’enfila suaument. La vegetació cobreix pràcticament tot el fondal i hi destaca la presència d’algunes alzines de gran port. Arribem al trencall del camí que porta a la Budellera, on trobem uns bancs de fusta, 6 min. Aquí girem a mà esquerra per tornar cap al Centre d’Informació seguint els indicadors de Vil·la Joana. Podem veure exemplars de pi blanc junt amb alguns pins pinyers, alzines, arboços i brucs que hi formen un sotabosc força atapeït.

Publicacions relacionades

Passejades a l'entorn del Centre d'Informació
Autor:Serveis Tècnics del CPNSC
Descripció de 6 itineraris per fer a peu, al voltant del Centre d'Informació del Parc i l'àrea de lleure de Sant Maria de Vallvidrera. Els itineraris estan senyalitzats en el terreny i tenen diferents nivells de dificultat i durada. Fulletó en color amb informació cartogràfica detallada
P.V.P: 0,50 €
Passejades a l'entorn de Can Coll
Autor:Serveis Tècnics del CPNSC
Descripció de 6 itineraris per fer a peu, al voltant de Can Coll, Centre d'Educació Ambiental i l'àrea de lleure del Torrent de Can Coll. Els itineraris estan senyalitzats en el terreny i tenen diferents nivells de dificultat i durada. Fulletó en color amb informació cartogràfica detallada
P.V.P: 0,50 €
El camí del pantà de Vallvidrera
Autor:Serveis Tècnics del Parc
Edició: Consorci del Parc de Collserola
Format: 10x15 cm (tancat)
Fullet desplegable d'interpretació del pantà i entorn. Amb proposta d'itineraris i joc d'observació.
P.V.P: 0.20 €