Bar restaurant i quiosc-Berenador, separats. WC adaptat.

Dimarts tancat. Vacances del 24 de juliol al 17 d’agost i entre el 9 i el 12 de gener.

Tel. 935 806 986

Accessible en autocar.

L’àrea de lleure, que configura la porta nord del Parc Natural, es troba en la línia de contacte entre el pla i la muntanya. Té un caràcter seminatural, on conviuen una activitat agrícola important juntament amb àrees de vegetació natural molt ben conservades.

 

És un indret tradicional per a la costellada i pícnic dominical i punt de partida de diversos itineraris a peu i en bicicleta. També compta amb una esplanada idònia per al joc i l’estada.

 

El bosc que predomina són les pinedes de pi blanc amb sotabosc d’alzines que s’estan refent després d’un llarg període d’explotació del bosc. L’espai condicionat com a àrea de lleure és una antiga peça de conreu de la finca de Can Coll. Ben a prop hi ha els torrents anomenats de Can Coll i, més avall, de Can Codina, que afegeixen diversitat ambiental. La vegetació de ribera hi té una bona representació, amb arbres de fulla caduca i plana, acompanyats d’altres plantes típiques d’ambients humits com la cua de cavall, les lianes i les molses.

Accessos

 

A peu:

Des de la porta del Parc de la Riera de Sant Cugat al barri de can Canaletes de Cerdanyola, pels itineraris de passejada.

 

Rodats:

Transport públic: autobús urbà de Cerdanyola, línia Can Coll – Canaletes (de dilluns a dissabte)  Moventis. SERVEI URBA CERDANYOLA DEL VALLES 1.

Carretera de Cerdanyola a Horta (BV-1415), km. 2.

Més informació

 

Fonts:

Elements d’interès: 

Itineraris al voltant